Home » Special Case Luna - 2

Special Case Luna - 2

Luna is ongeveer volledig blind. Het kan niet meer verholpen worden met een operatie. Ze zal blind blijven en kan in het begin tegen dingen aanlopen. Ze heeft ook iets dat een beetje op ataxie lijkt. Eerst dachten de dierenartsen dat het door de blindheid kwam, maar dat is het niet. Ze viel uit een krabpaal van ongeveer 80cm hoog Als ze valt valt ze op haar rug of zij. Ze maakt ook geen haast met opstaan. Ze gaat met haar poten in de lucht spelen. Ze is als een blij maar langzaam kind. Ze heeft je daarbij ook nodig om op te letten dat ze zichzelf geen pijn doet.

Het is een heel speciaal meisje. Ze is aardig en heel knuffelig. Zodra je haar aanraakt gaat ze spinnen en met haar pootjes kneden. Ze slaapt bij haar rescuer in bed. Ze omarmd haar arm en slaapt met haar hoofd in de palm van haar hand. Ze zorgt graag voor haar poezenvrienden. Ze knuffelt ze en maakt ze schoon. Het is een juweel van een diertje. Het is kittenseizoen en als er nieuwe kittens komen slapen die een aantal nachten in een kooi. Zodra een baby roept, gaat Luna er snel heen en ze gaat op de top van de kooi liggen om de kittens gerust te stellen. Ze verzorgt ze allemaal, ook al is ze zelf niet helemaal in orde. Ze is een juweeltje.

Luna kwam heel mager binnen in de opvang. Ze was al blind. Ze was heel ziek en werd geholpen om beter te worden maar ze werd niet dikker. Er was geen medische reden voor haar om niet te groeien en dikker te worden. Ze was een wandelend skeletje. Er werd verwacht dat ze het niet zou overleven. Ze werd meegenomen naar de ruimte met katten, waar de zwakkere katten zitten. Zij krijgen het betere voer om aan te sterken. Ze kwam daarmee in huis bij de rescuer. Een wonder geschiedde. Ze knapte op en bloeide op. Ze werd groter en dikker en ze werd sterker. Sterk genoeg om geent te worden en gesteriliseerd.

Luna op YouTube: Klik hier

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Luna - 2
Geboortedatum
15-06-2022
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
mix
Grootte
klein
Gezondheid
bijna volledig blind
Karakter
aardig, knuffelig, spinnen en koekjes kneden
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere katten?
Ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja, Bij interesse kunnen we het asiel vragen wie er goed bij haar past
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram