Home » Special Case Luigi – 2 is Geadopteerd

Special Case Luigi - 2 is Geadopteerd

LUIGI 06
LUIGI 05
LUIGI 04
LUIGI 03
LUIGI 02
LUIGI 01
previous arrow
next arrow
LUIGI 06
LUIGI 05
LUIGI 04
LUIGI 03
LUIGI 02
LUIGI 01
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Luigi
 Geboortedatum   20-1-2021
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   Blind, verder gezond
 Karakter   knuffelig, lief, speels
 Land van herkomst   Spanje (2)

Luigi is knuffelig en lief. Hij speelt graag met zijn speeltjes en andere katten. Hij is dol op aangehaald worden. In het begin is hij misschien een beetje onzeker, dat komt doordat hij blind is. Hij heeft er een spelletje van gemaakt om zich onder het bed te verstoppen en naar je benen te slaan als je langsloopt. Niet hard natuurlijk. Hij is dol op natvoer.

Luigi is gevonden op straat. Hij liep alleen rond, helemaal blind. Voor blinde katten is de straat gewoon gevaarlijk. Iemand vond hem en brahct hem mee naar het asiel. Hij was heel dun, uitgehongerd en zat vol liefde. Het is een knappe lieve knul. Hij is blij, vriendelijk, knuffelig, speels en hij wil heel graag naar een blijfhuisje. Hij verblijft in een fosterhuisje  waar ook Steisy logeert, samen met nog andere katten. Hij vind ze allemaal leuk, met Steisy kan hij het erg goed vinden.

Luigi was samen met Steisy geadopteerd in Nederland, echter ze zijn teruggekomen omdat dat de adoptant de zorg voor twee blinde katten toch wat lastig vond. We hebben een hele prettige relatie met deze adoptant, en staan achter de keuze de adoptie niet verder door te zetten. Het is een heel lief katertje en samen met Steisy heeft hij de grootste lol. Ze gaan heel goed samen in het opvanggezin en doen het daar ook vanaf dag één uitstekend.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (15 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   210,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram