Home » Lucrecia is Geadopteerd

Lucrecia is Geadopteerd

Bio

 Naam   Lucrecia
 Geboortedatum   1-2015
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief
 Land van herkomst   Spanje

Lucrecia was als kitten geadopteerd. Maar nu na 4 jaar is ze teruggebracht naar het asiel. Uit een huis naar een asiel is niet makkelijk voor een kat, maar Lucrecia slaat zich er goed doorheen. Ze kan het met sommige kattenvriendjes goed vinden en met anderen weer minder. Maar het maakt Lucrecia niet uit. Ze vermaakt zich toch wel met al het speelgoed dat er is. Ze is gek op mensen en komt graag een knuffel halen. Lucrecia zou het wel heel fijn vinden als ze deze keer ergens voor altijd mag wonen.

 

Update: Lucrecia was in Nederland geadopeerd door hele lieve adoptanten. Lucrecia vond ze iets te lief en ze liet zich niet door hen corrigeren. We zoeken voor haar een adoptant met wat meer ervaring met poezen met een eigen mening.

 

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabius, Europees paspoort, test (negatief FIV en FelV), sterilisatie en vlucht naar Nederland.

Voor Lucrecia is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €29,99. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja, Rotterdam
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   vanaf 12 jaar
 Kan met andere katten  niet teveel
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja, mits rustig
 Adoptiekosten   €150,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram