Home » Lucky is Geadopteerd

Lucky is Geadopteerd

Lucky is een heel brave hond. Hij komt zeker weten uit een huis. Hij is knuffelig en speels en is heel vriendelijk. Hij is enorm sociaal en dol op menselijke aandacht. Hij brengt graag tijd met je door. Hij verleid je graag voor een spelletje samen. Hij kan goed aan de lijn wandelen. Hij heeft in zijn opvang een kattenvriendje. Hij was geadopteerd in Burgas (Bulgarije). Zij nam hem mee vanuit een ander stadje, ver daar vandaan. Opeens besefte de vrouw zich dat het hebben van een hond ook verantwoordelijkheden met zich meebrengt, en dat het tijd kost en verzorging. Toen hoefde ze hem niet meer en wilde hem in de steek laten. Gelukkig had ze een moment van bezinning waarop ze de opvang contacateerde en hem afstond. Dat is in ieder geval beter dan zomaar ergens op straat of op een slechte plek. In het asiel hebben deze kleintjes geen kans, ze zijn in gevaar. De honden worden gevoerd uit grote voerpotten die gemaakt worden boven het vuur. De kleintjes komen niet bij het eten voor de grote honden hebben gegeten.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Lucky is Geadopteerd
Geboortedatum
17-11-2022
Geslacht
man
Soort/kleur
mix
Grootte
klein, ca 7kg, 25 cm hoog
Gezondheid
goed
Karakter
lief, sociaal, knuffelig
Land van herkomst
Bulgarije (6)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Ja
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Ja
Adoptiekosten
400,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram