Menu Sluiten

Lucio is Geadopteerd

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Lucio
 Geboortedatum   15-7-2019
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix (zwart)
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   knuffelig en speels
 Land van herkomst   Spanje

Cain en Lucio zijn broertjes van Sid, Silvestre en Siri. Sid en Silvestre wonen inmiddels in Nederland. Cain en Lucio hadden het geluk dat ze in opvang mochten. Zij waren de bangsten van de vijf. Inmiddels is daar niets meer van te merken. Het zijn twee stoere jongens, ondernemend en heel sociaal. Ze wonen momenteel samen met Inma (ook in opvang) en een hondje. Dat gaat prima. Cain en Lucio zijn heel knuffelig en speels. Ze zijn gewend aan het leven in een huis. Ze zijn altijd bij elkaar, vandaar dat we ze ook graag samen willen houden.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabiusinjectie, Europees paspoort, test (negatief FIV en FelV), sterilisatie / castratie en vlucht naar Nederland.

Voor Lucio is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €28,25. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnenruimte of goed afgezette tuin / balkon
 Kan met kinderen   onbekend
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Cain
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €190,-