Home » Lucero

Lucero

Lucero is gevonden en meegenomen bij de Carrefour. Een Spaanse supermarkt. Hij liep over de parkeerplaats. Hij zat verstopt onder een auto, het kereltje was amper 2 maanden oud. Hij was ondervoed en verwaarsloods, maar hij was niet ziek. Zodra hij eten kreeg kwam hij vlot aan en werd een gezond kereltje. Lucero is speels, sociaal en aanhankelijk. Hij is nieuwsgierig en kijkt graag toe wat je aan het doen bent. Hij laat zich graag knuffelen, en hij speelt graag met zijn vriendje Moreno. Lucero is een kletskous. Hij laat het weten als hij iets van je wil. Hij is charmant van karakter. Lucero gaat heel goed samen met andere katten, hij heeft een vriendelijk en speels karakter, maar hij is erg close met Moreno. Dit twee zullen dan ook samen geplaatst worden.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Lucero
Geboortedatum
10-04-2023
Geslacht
man
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal
Gezondheid
goed
Karakter
lief, speels, energiek
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
ja
Kan met andere katten?
ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja, Moreno
Kan met honden?
ja, mits rustig
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram