Home » Lori

Lori

Lori is een heel sociale, lieve en speelse hond. Ze is speels maar niet overdreven energiek. Ze houdt gewoon van een spel. Ze is aardig en makkelijk in de omgang. Ze maakt makkelijk vriendjes met mensen en andere dieren. Ze leefde op straat, samen met haar moeder. In deze dorpjes lopen dieren gevaar. Haar moeder is vergiftigd. Lori is gered, onze rescuer wilde voorkomen dat ze ook vergiftigd zou worden. Ze ging naar het gemeenteasiel. Daar wacht ze op een veilig huisje. Helaas is ook het asiel geen fijne plek, teveel honden, te weinig geld en mensen. Ze maakt daar geen schijn van kans om naar een fijn huisje te gaan. Dit lieve dier hoort niet thuis in een asiel.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Lori
Geboortedatum
21-06-2022
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
mix
Grootte
middenmaat, ca 15kg, 45/50 cm hoog
Gezondheid
goed
Karakter
lief, sociaal, speels
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Ja
Adoptiekosten
425,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram