Home » Special Case Lord is Geadopteerd

Special Case Lord is Geadopteerd

image008
image007
image006
image005
image004
image003
image002
image001
image0
image1
image2
image3
previous arrow
next arrow
image008
image007
image006
image005
image004
image003
image002
image001
image0
image1
image2
image3
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Lord
 Geboortedatum   15-5-2021
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed, mist een oog
 Karakter   lief, rustig, knuffelig
 Land van herkomst   Bulgarije (4)

Lord is een hele lieve rustige knuffelkater. Hij houdt er niet zo van in een grote groep te zitten. Lord mist een oog. Hij wil altijd knuffelen, aaitjes vragen en je liefhebben. Hij is een lief dier dat een eigen huisje wil hebben. Lord kan goed overweg met andere katten, maar hoeft niet perse een kattenvriendje te hebben.

Lord is ziek gevonden, zijn oog was in een verschrikkelijke conditie en is daarna verwijderd. Hij herstelde zich goed en groeide op tot de lieve vreedzame knul die hij nu is. Hij wil graag met je knuffelen. Lord heeft even tijd nodig om bij te komen in een nieuwe situatie.

In de opvang in Nederland vindt Lord het gezellig om tegen je te kletsen. Hij is bevriend met een paar opvangkatjes, waaronder Lord 2. Heel vaak zijn Lord en Lord samen te vinden. Lord hoeft niet perse met een andere poes geadopteerd te worden maar we zien dat hij het wel gezellig vindt.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Kenmerken

 Is al in Nederland   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin of balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   200,- adoptiebijdrage en 25,- administratiekosten
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram