Home » Lora - 2 is Geadopteerd

Lora - 2 is Geadopteerd

Lora is waarschijnlijk ongeveer 6 of 7 jaar oud, het is lastig te schatten. Er staat een wat oudere leeftijd in het paspoort, 4-1-2016. Ze is gevonden op straat in het stadje Kazanlak (Bulgarije), daar werd ze gevonden en naar het gemeenteasiel gebracht. In dat asiel wordt helaas niet goed voor de dieren gezorgd. Ze krijgen water en wat brokken en dat is het. Ze had daar geen kans. Ze heeft wazige ogen maar is niet volledig blind. Haar ogen verbeteren langzaam iets in de kleinschalige opvang die haar meegenomen heeft, maar het zal niet meer herstellen naar "normale ogen". Het is een lieve, zachtaardige hond met een rustig karakter. Ze weegt ongeveer 7 kilo en is ongeveer 25 tot 30 centimeter hoog.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Lora - 2 is Geadopteerd
Geboortedatum
04-01-2016
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
Mix
Grootte
klein, ca 7kg, 25 - 30 cm hoog
Gezondheid
Goed, ziet niet meer goed
Karakter
Rustig, aardig, lief
Land van herkomst
Bulgarije (6)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Waarschijnlijk wel
Adoptiekosten
425,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram