Home » Lolo is Geadopteerd

Lolo is Geadopteerd

Bio

 Naam   Lolo
 Geboortedatum   1-4-2019
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief
 Land van herkomst   Spanje
Lolo en Mateo zijn gevonden in een doos. Onbegrijpelijk hoe iemand twee zulke kwetsbare hummeltjes zo weg kan zetten. Lolo en Mateo mochten gelukkig in opvang. Daar kregen ze de fles en hadden ze goeie verzorging en warmte. Inmiddels zitten de twee kereltjes in het asiel bij de andere kittens en ze doen het erg goed. En zitten er weer andere kleintjes bij de opvang. Lolo is erg knuffelig en wil graag bij de mensen zijn. Verder is hij speels en nieuwsgierig.
 
Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabius, Europees paspoort, test (negatief FIV en FelV), castratie en vlucht naar Nederland.
 
Voor Lolo is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €27.36. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Mateo
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €150,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram