Home » Lolo is Geadopteerd in Spanje

Lolo is Geadopteerd in Spanje

Bio

 Naam   Lolo
 Geboortedatum   24-4-2017
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   Herder
 Grootte   groot
 Gezondheid   goed
 Karakter   onzeker
 Land van herkomst   Spanje

Lolo is afgegeven door zijn eigenaar aan het asiel. Hij kon er niks mee, zei hij. Al snel werd in het asiel duidelijk dat Lolo heel erg mishandeld is en dat hij vreselijk bang was voor alles en iedereen. Hij duurde weken voordat hij zijn kennel wilde verlaten en als hij dat al deed verstopte hij zich achter een schuurtje. 

Inmiddels zijn we ruim een half jaar verder en is Lolo heel erg veranderd. Hij gaat mee met de vrijwilligers op de wandeling buiten het asiel. En daar geniet hij van. Hij neemt koekjes aan, ook tijdens de wandeling, en hij gaat naar buiten met de groep op het terrein. Lolo is er nog niet maar hij is echt al heel erg verbeterd. Lolo zoekt een familie zonder kleine kinderen, omdat hij nog wat onzeker is. Hij is sociaal met andere honden en we werken met hem aan de socialisatie met mensen.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie, bloedonderzoek (negatief in Middellandse Zee ziektes) vlucht naar Nederland.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   nee
 Kan met andere honden  ja
 Heeft andere hond nodig   nee
 Kan met katten   onbekend
 Adoptiekosten   €275,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram