Menu Sluiten

Loli is Geadopteerd

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Loli
 Geboortedatum   5-10-2019
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   klein / normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   voorzichtig, lief, zachtaardig
 Land van herkomst   Spanje

Update in Nederland. Loli is 11 augustus geland in Nederland. Een huis doet haar goed. Ze is wellicht niet de kat die in de groep vooraan staat te miauwen om aandacht, maar een knuffel op zijn tijd vindt ze heerlijk. Ze kan het goed vinden met de andere katten maar alleen vindt ze ook prima. Hou er wel rekening mee dat we geen katten alleen plaatsen in huizen waar ze (ook na COVID) hele dagen alleen zitten te wachten tot het mens thuis komt, dan kun je beter een duo uitkiezen.

Loli en Julia zijn samen gevonden en naar het asiel gebracht. Ze waren behoorlijk bang in hun nieuwe ongezellige omgeving in het quarantaine hok. Inmiddels zitten ze in de kattengroep. Loli vindt de vrijwilligers niet aardig, ze ondervindt veel last van stres in het asiel. Ze laat zich nu nog niet echt aaien. In een huis zal ze zich wel verder ontwikkelen.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   vanaf 12 jaar
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €190,-