Home » Special Case Lola - 4 is Geadopteerd

Special Case Lola - 4 is Geadopteerd

Lola lag voor dood op straat. Toen ze werd gevonden door haar rescuers zat er een grote vissengraat vast in haar tandvlees. Het zat er al langere tijd en alles was verrot. Zelfs haar lip was vergaan. Ze heeft een grote operatie doorstaan, waarbij haar kansen minimaal waren. Maar ze haalde het! Haar mondje is geheeld, maar haar lip zal altijd korter blijven. Nu zie je altijd haar tand van buiten. Ze eet normaal, maar ze zal er nooit helemaal normaal uitzien. Ze kan wel een normaal poezenleven leiden.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. 

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. 

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 27,50 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Lola - 4 is Geadopteerd
Geboortedatum
09-12-2023
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
Mix
Grootte
normaal
Gezondheid
Goed, maar zie haar verhaaltje
Karakter
Lief
Land van herkomst
Bulgarije (6)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgelosten tuin / balkon
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere katten?
Ja
Heeft een andere kat nodig?
Nee
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram