Home » Lilo

Lilo

Lilo verscheen op een dag in een gecontroleerde kattencolonie in Spanje. Hij was toen ongeveer vijf maanden oud. Hij was een kitten maar volledig gedomesticeerd. Iemand had hem daar achtergelaten. Zodra de persoon die de kolonie voert hem zag, kon ze hem zonder problemen oppakken. Hij was dankbaar voor iedere aai die hij kreeg. Lilo is een hele lieve kater. Hij is sociaal, outgoing en speels. Hij houdt van spelen, achtervolgen van balletjes en klimmen. Hij krijgt graag aandacht en aaitjes. Lilo is erg dol op India, ze zijn echt vriendjes en ze willen samen blijven. Lilo is niet gewend aan honden in zijn leven, maar als de hond braaf is met katten kan hij daaraan wennen is onze ervaring.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. 

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. 

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 27,50 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Lilo
Geboortedatum
28-07-2023
Geslacht
man
Soort/kleur
Mix
Grootte
normaal
Gezondheid
Goed
Karakter
Speels, outgoing, lief
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere katten?
Ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja, India
Kan met honden?
Ja, mits rustig
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram