Home » Like

Like

Like is goed ziek geweest. Hij is een oude knul zonder tandjes. Maar, hij is gezond en geniet van het leven. Hij is buitengewoon aanhankelijk en knuffelig. Hij is een vriendelijke grote kat. Hij zoekt een hoop knuffels en kusjes en wil graag geaaid worden. Hij is waarschijnlijk ongeveer acht jaar oud, zijn grootste hobby is slapen en het allerliefste op een zonnig plekje. Op de stoel vindt hij ook een fijne plek. Hij is dol op aaitjes op zijn kaken en kin. Like zoekt echt een liefdevol huisje waar hij zijn mensenverslaving kan delen met zijn mens.

Like is gevonden in slechte gezondheid op Sunny Beach (hotspot in Bulgarije in de zomer). Hij had een groot abces en een bacteriele infectie aan zijn linker kin. Hij was er algemeen slecht aan toe. Na anderhalve maand in de kliniek was hij succesvol behandeld en mocht mee naar huis. De adorabele Like is nu in goede gezondheid en klaar voor een liefdevolle familie.

Like vindt het leuk om wandelingetjes te maken aan de lijn. Wij hebben daar filmpjes van die we naar je toe kunnen sturen.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 27,50 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Like
Geboortedatum
12-06-2015
Geslacht
man
Soort/kleur
mix
Grootte
groot, ca 6kg
Gezondheid
goed, geen tanden en oudere kat
Karakter
extreem lief, mensgericht
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
ja
Kan met andere katten?
ja
Heeft een andere kat nodig?
Nee
Kan met honden?
ja
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram