Home » Lico (Spanje)

Lico (Spanje)

Fam en Lico zijn twee broers die in zeer slechte gezondheid van de straat zijn gehaald. Ze waren iets meer dan twee maanden oud en konden nauwelijks lopen omdat ze zo zwak waren. Ze waren ondervoed en uitgedroogd, in het asiel wisten ze niet of deze kittens het zouden overleven, maar dat deden ze wel en nu zijn het twee sterke en gezonde kleutertjes.

Lico is een verlegen en een beetje angstig katje, het is voor hem moeilijk om zelfvertrouwen te krijgen. Hij heeft wat tijd nodig om zich veilig te voelen, maar hij is niet nors, hij is behoorlijk onafhankelijk van mensen, maar je kunt hem aanraken en strelen. Hij is heel bevriend met Fam en we zullen die twee dan ook samen houden.

In principe is hij niet geschikt met honden omdat hij erg bang wordt, zich verstopt en door alert te zijn zijn aanhankelijke kant niet naar voren komt. Hij heeft een rustige omgeving nodig waarin hij zich zelfverzekerd kan voelen.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. 

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. 

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. 

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Lico (Spanje)
Geboortedatum
24-04-2023
Geslacht
man
Soort/kleur
Mix
Grootte
normaal
Gezondheid
Goed
Karakter
Voorzichtig, verlegen, onafhankelijk
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
Vanaf 12 jaar
Kan met andere katten?
Ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja, Fam
Kan met honden?
Liever niet
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram