Home » Lewi (Regio Schinveld)

Lewi (Regio Schinveld)

LEWI 1
LEWI 2
LEWI 3
LEWI 4
LEWI 5
LEWI 6
LEWI 7
LEWI 8
LEWI
previous arrow
next arrow
LEWI 1
LEWI 2
LEWI 3
LEWI 4
LEWI 5
LEWI 6
LEWI 7
LEWI 8
LEWI
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Lewi
 Geboortedatum   1-9-2020
 Geslacht   Man
 Soort/Kleur   Mix
 Grootte   Normaal
 Gezondheid   Goed
 Karakter   Lief, knuffelig
 Land van herkomst   Spanje (2)

Lewi is een lieve, aanhankelijke knuffelkater. Hij is easy going. Hij woont samen met andere katten en kan met alle andere katten goed overweg. Hij past zich makkelijk aan. Het is een lieve, leuke kat. Hij is gevonden in een doos, met zijn zus Agata. Zij is inmiddels geadopteerd. Hij slaapt graag op de bank of in bed, dicht tegen mensen aan. Hij heeft geen enorm groot huis nodig.

Aangekomen in Nederland vond Lewi het even spannend, maar al snel herpakte hij zichzelf. Hij is heel dol op knuffeltjes en kroeltjes en als je hem een kusje op zijn neus geeft wordt hij helemaal blij. Hij is vriendelijk, sociaal en blij dat hij lekker binnen kan genieten van wat rust. Hij vond het veel te druk in zijn kennel in het asiel. Een beetje meer tijd met een mens doet hem goed. Hij kan erg goed overweg met heel veel katten, het is een sociale lieverd.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 27,50 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   Ja
 Gesteriliseerd   Ja
 Gechipt   Ja
 Buitenruimte nodig   Nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   Ja
 Kan met andere katten  Ja
 Heeft andere kat nodig   Ja
 Kan met honden   Ja
 Adoptiekosten   210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram