Home » Lenny is Geadopteerd

Lenny is Geadopteerd

Lenny is gevonden terwijl hij over straat zwierf. Een auto stopte om hem van de weg af te halen en hij begon meteen kopjes te geven en tegen het been van de bestuurder aan te wrijven. Hij ging op het asfalt liggen om lekker geaaid te worden. De man kon hem zo niet achterlaten want hij was in gevaar. Hij zou zo overreden worden met dit gedrag. Hij droeg een halsband. Hij is waarschijnlijk verdwaald of in de steek gelaten. Niemand is hem komen zoeken.

Lenny is een super aanhankelijke en onderdanige kater. Hij heeft in het asiel nog nooit gemopperd maar hij is niet gelukkig. Hij is afhankelijk van mensen en is graag bij ze. In het asiel wil hij altijd aandacht van de verzorgers. Hij blijft verdrietig. Hij wil veel meer aandacht dan hij nu krijgt. Hij geniet niet van kattenvriendjes om zich heen. Hij is liever alleen liever met zijn mens, zonder (teveel) andere katten. Lenny zou kunnen samenwonen met een hond, als die hem rustig zijn ding laat doen. Hij kan goed overweg met kinderen.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Lenny is Geadopteerd
Geboortedatum
01-01-2021
Geslacht
man
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal
Gezondheid
goed
Karakter
lief, aanhankelijk, mensgericht
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Ja
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
ja
Kan met andere katten?
nee
Heeft een andere kat nodig?
Ja
Kan met honden?
ja
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram