Home » Lena – 2 is Geadopteerd in Spanje

Lena - 2 is Geadopteerd in Spanje

LENA (1)
LENA (2)
LENA (3)
LENA (4)
LENA (5)
LENA (6)
previous arrow
next arrow
LENA (1)
LENA (2)
LENA (3)
LENA (4)
LENA (5)
LENA (6)
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Lena
 Geboortedatum   20-3-2021
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   knuffelig, vriendelijk
 Land van herkomst   Spanje (2)

Lena is een vriendelijk meisje.  Ze houdt erg van knuffelen. Ze kan goed samenwonen met kinderen, andere katten en honden. Ze is op straat gevonden met haar familie Liam en Loki (geadopteerd). Ze werden van straat gered door een vrijwilliger toen ze nog heel erg jong waren. Waar de moeder is, is onbekend, die is nooit gevonden of gezien. Lena is heel knuffelig en aanhankelijk. Ze speelt graag met de andere katten. Ze is dol op natvoer. Ook is ze dol op spelen met kinderen. Ze is gewend aan honden. Ze heeft wel een kattenvriendje nodig in haar nieuwe huis.

Lena met hond op Youtube: Klik hier

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Kenmerken

 Is al in Nederland   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja, heel erg goed
 Adoptiekosten   185,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram