Home » Leiva

Leiva

Leiva is samen met vier andere honden van straat gehaald. De eigenaar van de hondjes wilde ze achterlaten bij een politiebureau, hij gaf aan dat hij ze niet kon hebben. De politie weigerde de dieren. Hij liet ze achter op straat en de vijf honden renden daarmee door de straten van het Spaanse stadje Orihuela. Leiva is in het begin achterdochtig en wat bang, en ze vind het in het begin eng als je haar wil optillen of aanhalen. Ze moet je even leren kennen. In het begin moet je haar voorzichtig behandelen en geen onverwachte bewegingen maken. Ze is niet agressief, ze moet gewoon begrepen worden. Leiva is een nobele en adorabele hond als je haar eenmaal kent. Als je met haar op de grond gaat zitten komt ze kusjes geven. Je moet jezelf dus eerst wat kleiner maken om haar te laten wennen aan wie je bent. Het is een lieve, speelse en aanhankelijke hond als ze haar ijs gebroken heeft. Omdat ze wat voorzichtig is, is ze niet geschikt voor een gezin met kinderen (Dat kan later wel groeien maar dan moet zij er eerst zelf een langere tijd zijn). Het is een gevoelige hond. Je moet een beetje voorzichtig met haar zijn.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Leiva
Geboortedatum
23-01-2023
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
Mix
Grootte
klein, ca 4 kg
Gezondheid
Goed
Karakter
Voorzichtig, lief, gevoelig
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
Nee
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Ja
Adoptiekosten
425,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram