Menu Sluiten

Latia is Geadopteerd

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Latia
 Geboortedatum   20-3-2016
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, sociaal, knuffelig (wil niet op schoot zitten), speels
 Land van herkomst   Bulgarije

Latia is een lieve, rustige poes. Ze is beschermend naar kittens. Zodra de dokter bijvoorbeeld de kittens een spuitje moet geven, komt ze afgehold op hun gemiauw. Ze is dol op luieren en eten. Ze is niet zo speels maar soms heeft ze een speels momentje. Latia kan als enigskat geplaatst worden, of bij andere (rustige) katten. Ze wil niet samenwonen met honden en drukke kinderen zijn ook niet zo haar ding.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   vanaf 12 jaar
 Kan met andere katten  nee
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   nee
 Adoptiekosten   190,-