Home » Lana - 2

Lana - 2

Lana is een in de steek gelaten huispoes. Een vrouw werd zwanger en wilde haar niet meer. Ze werd eruit gezet en kan op zoek naar een nieuw huisje. Wij kregen een foto van poes Rose, met wie ze samen geplaatst gaat worden en zagen aan de achterkant van de foto van Rose een gestreepte poes staan. Die stond gezellig kontje - kontje. Rose is een bange poes, zij heeft steun nodig en een voorbeeld poes. Ze heeft Lana uitgezocht als haar steun en wij hebben het asiel dan ook gevraagd om Lana's informatie toe te sturen zodat de meisjes samen geplaatst kunnen worden.

Lana is een heel lieve, sociale, vriendelijke knuffelpoes. Ze is rustig van karakter en heel vriendelijk. Ze verwelkomt alle vormen van aandacht. Ze heeft wel een beetje rustige omgeving nodig, harde geluiden, daar houdt ze niet van. Ze ontwijkt katten die problemen geven. Ze houdt ook niet van drukke, energieke katten. Ze houdt van een beetje normaal. Het was lastig Lana op de foto te krijgen, zodra ze je ziet wil ze knuffelen en begint om aandacht te vragen. Het is een echte lieverd.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Lana - 2
Geboortedatum
22-08-2022
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal
Gezondheid
Goed
Karakter
Lief, sociaal, aanhankelijk
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere katten?
ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja, Rose
Kan met honden?
Ja, mits rustig en gewend aan katten
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram