Home » Laila is Geadopteerd

Laila is Geadopteerd

image002 (1)
image001 (1)
image003
image004
image005
previous arrow
next arrow
image002 (1)
image001 (1)
image003
image004
image005
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Laila
 Geboortedatum   15-3-2021
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   rustig, aanhankelijk, vredelievend
 Land van herkomst   Bulgarije (4)

Laila is een liever, rustig poes. Ze houdt er niet zo van in een grote groep te zitten, ze woont liever iets meer solo of met minder katten samen. Ze is vredelievend van karakter en houdt ervan zich te ontspannen. Ze knuffelt graag met haar mens. Ze is niet super energiek, ze kan alleen verhuizen, of samenwonen met een andere rustige poes. Ze is geen speelmaatje voor een poes die samen wil spelen.

Laila is ziek op straat gevonden. Ze was hulpeloos en aan het opgeven. Natuurlijk kreeg ze hulp van onze vrienden in Bulgarije. Een paar maanden geleden waaide het dak van de opvang, wij zamelden toen in om het dak te laten vervangen (dank aan de donateurs!). Laika vluchtte haar huis uit, en ging naar een ander pand. Ze was doodsbang en het was lastig haar te pakken. Gelukkig kalmeerde ze na een tijdje en kon ze terug naar de opvang. Ze is niet in staat zonder mensen te overleven op straat, ze is geen worrior. Ze is delicaat en huisgericht. Ze heeft iemand nodig die voor haar zorgt. Ze zal altijd een beetje een baby blijven.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Kenmerken

 Is al in Nederland   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   185 adoptiebijdrage, 25 administratiekosten
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram