Home » Lady Eye

Lady Eye

Lady Eye is heel kalm en stil. Ze werd heel ziek gevonden en ze vindt haar verzorgster niet leuk na alle behandelingen die ze kreeg. Ze laat andere mensen dicht bij haar komen. Ze heeft een huis nodig waar ze zich gelukkig kan voelen. Ze is het soort kat dat kalmeert en naar je toe komt en je haar hele leven dankbaar is dat je voor haar hebt gekozen als je haar even de tijd geeft om te wennen. Ze heeft tijd nodig om te beseffen dat ze niet meer in het asiel zit. Ze weet dat waar ze nu is niet haar huis is. Ze voelt zich niet gelukkig in de groep. Ze moet een solokat zijn of deel uitmaken van een kleine, rustige groep van twee tot maximaal zes katten.
Lady Eye werd heel erg ziek gevonden. Ze was vel over been. Ze heeft het overleefd, maar haar oog bleef anders. We noemden haar "Dame Oog", en het werd haar naam. Ze ziet eruit alsof ze één verdrietig en één blij oog heeft… Om de twee kanten van haar leven te zien: de slechte start die haar bijna het leven kostte en de goede wending die haar naar ons bracht en ze haar tweede kans kreeg.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Lady Eye
Geboortedatum
10-11-2021
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal
Gezondheid
goed
Karakter
voorzichtig in het begin, rustig, lief
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere katten?
Heeft een andere kat nodig?
Nee
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram