Home » Kora is Geadopteerd in Spanje

Kora is Geadopteerd in Spanje

Bio

 Naam   Kora
 Geboortedatum   20-7-2013
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   middelgroot (58 hoog, 54 lang)
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, onzeker
 Land van herkomst   Spanje

Kora was heel erg bang toen ze in het asiel kwam. Ze gromde en beet van zich af. Er bleek iets met haar aan de hand te zijn. Ze is opgenomen in de kliniek en Kora bleek vergiftigd te zijn, waarschijnlijk met rattengif. Ze is een behoorlijke tijd opgenomen geweest in de kliniek. In het begin had ze moeite met eten en viel erg af.

Maar aangezien het een sterke hond is, is ze weer helemaal hersteld. Ze is nu een totaal andere hond. Ze is graag bij de mensen, al is ze in het begin wel wat terughoudend met nieuwe mensen. Vooral met mannen. Ze eet inmiddels heel goed en komt weer aan. Het is een actieve hond, loopt goed aan de lijn. 

Haar gedrag met andere honden is wisselend. Met sommige honden gaat ze prima om. Met andere honden minder goed. We gaan het weer opnieuw proberen. Op dit moment deelt Kora haar kennel niet met een andere hond.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chip, rabius, Europees paspoort, castratie, bloedtest (uitslagen volgen), vlucht naar Nederland

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   onbekend, bij voorkeur boven de 12 jaar
 Kan met andere honden  wisselend
 Heeft andere hond nodig   nee
 Kan met katten   onbekend
 Adoptiekosten   €275,=
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram