Menu Sluiten

Kitty

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Kitty
 Geboortedatum   9-1-2011
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, iets timide in het begin
 Land van herkomst   Spanje (C)

Kitty is lief, en wat timide in het begin.

Kitty is gevonden in een kattenkolonie. Ze was vermagerd en vies. Maar het was duidelijk dat ze uit een huis kwam. Ze bleef dagen zitten en uiteindelijk heeft een opvangfamilie haar in huis genomen. Ze is daar weer helemaal opgeknapt en aangesterkt. Kitty vond het behoorlijk eng in haar opvanghuis en heeft zich lange tijd verstopt onder de kast. Maar de opvangmama heeft goed werk met haar verricht en nu laat Kitty zich aaien en laat zich zien.

Bij de opvang zitten zo´n 7 katten en dat is voor Kitty te veel. Ze houdt niet van gedoe om zich heen. Als ze de andere katten ziet komt ze op de drempel van de woonkamer zitten en bekijkt alles om zich heen. Maar ze doet niets met de andere katten.

Kitty zoekt een huisje waar ze lekker op haar gemak haar eigen dingen kan doen. Ze wil wel graag knuffelen, maar heeft even de tijd nodig om aan haar nieuwe omgeving te wennen. Ze is heel rustig en lief.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   vanaf 12 jaar
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €190,-