Home » Kira is Geadopteerd

Kira is Geadopteerd

kira 3
kira 6
Kira 5
Kira 4
kira 3
kira 2
kira 1
previous arrow
next arrow
kira 3
kira 6
Kira 5
Kira 4
kira 3
kira 2
kira 1
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Kira
 Geboortedatum   1-7-2021
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   speels, lief, aanhankelijk
 Land van herkomst   Spanje (2)

Kira is het zusje van Elvis - 3. Ze slapen graag samen en spelen graag samen. Kira speelt als een hond, ze gooit iets en gaat het halen. Ze slaapt graag bij haar gastgezin op bed en dan kan ze lekker knuffelen met hen en haar broertje.

Elvis en zijn broertjes en zusjes zijn geboren in een verlaten tuin in het centrum van een klein stadje. Gelukkig mochten Elvis en Kira naar een gastgezin. Ze hebben niet in het asiel gewoond. Ze zijn goed gesocialiseerd.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (15 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of een afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja, mits rustig
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Elvis - 3
 Kan met honden   ja, mits rustig
 Adoptiekosten   210,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram