Home » Kimchi blijft in Roemenie

Kimchi blijft in Roemenie

IMG_1090
image00111
image0021
image0011
image005
image004
image003
image002
image001
previous arrow
next arrow
IMG_1090
image00111
image0021
image0011
image005
image004
image003
image002
image001
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Kimchi
 Geboortedatum   1-9-2021
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   klein, ca 7 kg
 Gezondheid   goed
 Karakter   aanhankelijk, vriendelijk, sociaal
 Land van herkomst   Roemenië (E)

Kimchi is in de opvang in Roemenië een aanhankelijk en vriendelijk hondje. Ze is dol op honden, mensen en ze kan goed overweg met katten. Ze is een zelfverzekerd meisje, maar niet overdreven. Ze zou graag in een rustig huisje wonen dan in de drukke opvang. Ze kan alleen of met een ander hondje. Ze is gevonden, verder weten we niets over haar verleden.

Wij merken dat de honden uit Roemenië wat vaker angstiger zijn dan de honden uit de asielen waar wij in andere landen mee samenwerken. De informatie die wij vanuit deze asielen krijgen wijkt vaak iets af en we zoeken dan ook een adoptant met wat meer ervaring en geduld. Het kan meevallen, maar we willen de adoptant en het dier behoeden voor tegenvallers. Geef bij het invullen van het vragenformulier svp duidelijk aan wat je ervaring is.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond.

Kenmerken

 Is al in Nederland   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere honden  ja
 Heeft andere hond nodig   nee
 Kan met katten   ja
 Adoptiekosten   400,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram