Home » Kim

Kim

smartcapture
btr
smartcapture
btr
smartcapture
smartcapture
smartcapture
smartcapture
smartcapture
smartcapture
previous arrow
next arrow
smartcapture
btr
smartcapture
btr
smartcapture
smartcapture
smartcapture
smartcapture
smartcapture
smartcapture
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Kim
 Geboortedatum   5-6-2021
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   medium, ca 11kg
 Gezondheid   goed
 Karakter   vriendelijk speels, lief
 Land van herkomst   Roemenië (6)

Kim is een vriendelijke, speelse, lieve hond. Ze speelt ook graag met andere honden en is bijvoorbeeld dikke vriendjes met hondje Kylie. Ze zouden eventueel samen kunnen verhuizen. 

Kim en Kylie zijn twee hele lieve hondjes. Ze zijn blij, speels, vriendelijk met mensen en andere honden. Een vrouw vond de moederhond en vijf puppies bij haar landhuis. Ze zei dat ze voor ze zou zorgen tot ze geadopteerd waren, maar na een maand gaf ze aan het niet meer te kunnen. Onze vriendin in Roemenie kon het niet over haar hart verkrijgen ze weer op straat te zetten, dus nam ze ze op, maar ze zitten in een gastgezin waar ze 50 euro per maand aan moet betalen. Dat is voor haar heel veel geld. Drie broertjes zijn lang geleden geadopteerd. Maar de twee meisjes komen maar niet weg. Ze wachten en wachten op hun kans.

Kim op YouTube: Klik hier

Kim op YouTube: Klik hier

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Kenmerken

 Is al in Nederland   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere honden  ja
 Heeft andere hond nodig   nee
 Kan met katten   ja
 Adoptiekosten   375,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram