Home » Karen - 2 Geadopteerd in Duitsland

Karen - 2 Geadopteerd in Duitsland

KAREN
KAREN AND MOLLY
KAREN 5
KAREN 4
KAREN 3
KAREN 2
KAREN 1
previous arrow
next arrow
KAREN
KAREN AND MOLLY
KAREN 5
KAREN 4
KAREN 3
KAREN 2
KAREN 1
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Karen
 Geboortedatum   1-7-2022
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, knuffelig
 Land van herkomst   Spanje (2)

Karen is een heel lief, knuffelig meisje. Ze kan met kinderen samenwonen, maar de kinderen moeten zeker in het begin niet te druk zijn. Ze kan iets verlegen zijn in het begin. Ze kan goed samenwonen met andere katten en heeft ook een kattenvriendje nodig. Haar "roommate" is een kat genaamd Molly. Een oude rescuekat. Ze vind katten van alle leeftijden leuk.

Als je Karen even de tijd geeft om bij te komen, is ze heel lief en speels. Ze is dan een heel makkelijk katje. Ze verscheen in het asiel en zocht haar toevlucht in het gebied waar andere wilde katten zijn. Ze lijkt eerst verlegen maar zodra ze zich veilig voelt is ze lief, makkelijk vast te houden en speels.

Karen op YouTube: Klik hier

Karen op YouTube: Klik hier

Karen op YouTube: Klik hier

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram