Home » June is Geadopteerd in Nederland

June is Geadopteerd in Nederland

JuneIMG_2239
JuneIMG_2232
JuneIMG_2231
JuneIMG_2242
JuneIMG_2241
June IMG_5606
June IMG_5617
May & June IMG_5628
May & June IMG_5633
May & June IMG_5634
previous arrow
next arrow
JuneIMG_2239
JuneIMG_2232
JuneIMG_2231
JuneIMG_2242
JuneIMG_2241
June IMG_5606
June IMG_5617
May & June IMG_5628
May & June IMG_5633
May & June IMG_5634
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   June
 Geboortedatum   1-4-2021
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix siamees
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief maar niet aanhankelijk en voorzichtig met mensen.
 Land van herkomst   Spanje (3)

June is een lief meisje. Ze kan in het begin wat onzeker zijn. Ze moet samen blijven met een ander vriendje of vriendinnetje en dat kunnen natuurlijk één of twee van haar zusjes zijn.

April, May en June zijn met zijn drieën gevonden in het dorp. Ze waren toen ongeveer anderhalve maand oud. Het seizoen van ongewenste kittens was weer in volle gang en de asiels stromen dan vol.  Ze zijn door het asiel opgehaald en in een quarantaine hok geplaatst. Ze hebben daar een aantal weken doorgebracht zijn daarna verhuisd naar de kennel met kittens. June heeft een rustig karakter (voor een kitten).

April is gestreept en wat lichter van kleur, May is gestreept en wat donkerder van kleur en June is mix siamees. Het zijn zusjes.

Update vanuit de opvang in Nederland. Na de reis naar Nederland laat June zich zien als een lieve maar wat angstige kat. Ze zoekt mensen niet op. Ze wil ook liever niet aangehaald worden. Ze reageert zeker niet agressief op aanraking, maar het is geen knuffelkat. Ze is een poes waar iemand de tijd voor moet willen nemen om intensief mee aan de slag te gaan, of juist te laten zijn zoals ze is.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (15 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   nee
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   210,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram