Home » Julio is Geadopteerd

Julio is Geadopteerd

Julio 01
Julio 02
Julio 03
previous arrow
next arrow
Julio 01
Julio 02
Julio 03
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Julio
 Geboortedatum   9-7-2013
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix siamees
 Grootte   normaal tot groot
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, zachtaardig, vriendelijk, vrolijk
 Land van herkomst   Spanje

Julio is een grote knuffelbeer. Hij is zachtaardig, lief, vrolijk en vriendelijk. Hij kan solo geplaatst worden, maar heeft in de opvang gezeten (in Spanje) met Jade, Dennis en Freya.

Hij is gevonden in de velden rond San Vicente. Misschien is hij in de steek gelaten, misschien is hij verdwaald. We zullen het niet meer te weten komen. Er is niet naar hem gezocht. Hij liep naar mensen toe om aaitjes te vragen en om te schooien om eten. Hij is duidelijk een huiskat die niet zelfstandig kan overleven. Hij is rustig, nobel en heeft een goede natuur. Hij zat gelukkig in een fostergezin, hij heeft niet in het asiel zelf gezeten. Bij zijn fostergezin is hij veel geknuffeld. Er is goed voor hem gezorgd.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

 

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgezette tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten ja 
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €250,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram