Home » Joya is Geadopteerd

Joya is Geadopteerd

Bio

 Naam   Joya
 Geboortedatum   20-3-2017
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief
 Land van herkomst   Spanje
Joya en Rosita staan twee keer op onze pagina. In het asiel leken ze echt bij elkaar te moeten blijven, maar in de opvang zien we dat het ook goed gaat los van elkaar.
 
Joya en Rosita zijn aan het asiel afgegeven door hun eigenaar. Het is een heel verdrietig verhaal, want de man is terminaal ziek en ligt nu in het ziekenhuis. Hij wilde graag zelf een nieuw thuis voor ze regelen en heeft daarom het asiel om hulp gevraagd. Hij had ze prima verzorgd. Het ging hem ook echt aan het hart om de poezen weg te moeten doen, maar er was geen keus meer. 
 
Joya en Rosita zijn altijd samen geweest. Ze zaten in een betonnen hok in het asiel en daar hebben we ze zo snel mogelijk weggehaald omdat ze echt doodsbang waren. Van een huis naar een asiel is een hele angstige overgang. Temeer omdat er altijd blaffende honden zijn en omdat ze nu hun veilige huisje kwijt zijn. Joya en Rosita zijn heel sociaal en lief.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chip, rabius, Europees paspoort, test (negatief FIV en FelV), sterilisatie en vlucht naar Nederland.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja, mits rustig
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €150,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram