Home » Joya en Rosita zijn Geadopteerd

Joya en Rosita zijn Geadopteerd

Bio

 Naam   Joya en Rosita
 Geboortedatum   20-3-2017
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, sociaal
 Land van herkomst   Spanje

Joya en Rosita zijn aan het asiel afgegeven door hun eigenaar. Het is een heel verdrietig verhaal, want de man is terminaal ziek en ligt nu in het ziekenhuis. Hij wilde graag zelf een nieuw thuis voor ze regelen en heeft daarom het asiel om hulp gevraagd. Hij had ze prima verzorgd. Het ging hem echt aan het hart om de poezen weg te moeten doen, maar er was geen keus meer. Hij was inmiddels te ziek.

 

Joya en Rosita zijn altijd samen geweest en willen daarom ook samen blijven. Ze zitten nu in een betonnen hok en zijn doodsbang. Van een huis naar een asiel is een hele angstige overgang. Temeer omdat er altijd blaffende honden zijn en omdat ze nu hun veilige huisje kwijt zijn. Joya en Rosita zijn heel sociaal en lief. Eigenlijk is er wel enige spoed met het vinden van een nieuw huisje, omdat katten ziek kunnen worden van de stres. Ze zijn allebei heel ongelukkig nu.

 

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, paspoortje, test (negatief FIV en FelV), sterilisatie en vlucht naar Nederland.

 

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   12 jaar en ouder
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, elkaar
 Kan met honden   niet te druk
 Adoptiekosten   €150,- per kat
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram