Home » Josefine

Josefine

Josefine duwt tegen je hand aan om geaaid te worden. Als je de voerbak wil vullen wil ze zo graag knuffelen dat je op moet passen dat de voerbak, het voer en de rest niet op de grond ligt. Zo graag wil ze knuffelen. Als je de kattenbak schoonmaakt, komt ze kopjes geven zodat het een hele uitdaging wordt. Knuffelen is de lust in haar leven. Maar.... deze liefde heeft even tijd nodig. Ze moet je eerst leren kennen voor ze haar hart aan je geeft. En nee, een dier dat verhuist heeft iets meer dan een dagje nodig om te landen. Geef haar dus even de tijd! Als je haar aait pakt ze je hand met haar pootjes en haar bekje. Ze heeft geen tandjes meer, ze kan dus niet bijten. Ze is niet zo graag in een groep. Ze zou graag solo met haar mens wonen, of in een klein groepje met max 2 of 3 andere poezen.

Ze zette haar kindjes op de wereld in een garagebox in de garage van onze rescuer. Ze sloop langs haar vriend zonder dat die het door had. Ze zette 5 zwarte katjes op de wereld. 2 zijn kort na de geboorte overleden. De 3 kittens die het wel overleefden zijn goed aan het groeien en zullen binnenkort worden aangeboden voor adoptie. Ze was heel ziek, ze had calici. Haar tandjes moesten allemaal getrokken worden. Ze hebben haar zo lang mogelijk bij haar kindjes gehouden, zodra die zelfstandig konden eten is ze meegenomen naar de dierenarts en zijn haar tandjes verwijderd.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Josefine
Geboortedatum
21-10-2022
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal
Gezondheid
goed, geen tanden meer, heeft calici gehad
Karakter
lief, voorzichtig in het begin, extreem knuffelig als ze je vertrouwd
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
ja
Kan met andere katten?
ja
Heeft een andere kat nodig?
Nee
Kan met honden?
Nee
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram