Home » Jon is Gereserveerd in Spanje

Jon is Gereserveerd in Spanje

Jon werd gevonden op een weg in een urbanisatie met weinig huizen in Orihuela. Een buurvrouw uit de buurt ging wandelen en Jon volgde haar de hele weg. Ze dacht dat hij verdwaald was en bracht hem naar het asiel, maar niemand zocht hem.

Jon is een zeer sociale, actieve en zeer speelse kat. Hij is zeer zelfverzekerd en hij heeft een outgoing karakter. Hij is nieuwsgierig van aard. Hij is dol op spelen met balletjes en het najagen van dingen. Hij is ook absoluut een levensgenieter die van zijn slaapjes geniet. Hij is heel aanhankelijk en krijgt graag aandacht en knuffeltjes.

Jon kan samenwonen met andere katten, zolang ze vriendelijk zijn en hij in een kleine groep verblijft. Zodra er teveel katten zijn raakt hij overwhelmed. Hij heeft een eigen ruimte nodig. Hij kan niet goed samenwonen met honden. Hij kan met kinderen samenwonen, maar hij wil niet dat ze hem de hele dag najagen om met hem rond te zeulen. Hij geeft de voorkeur aan een rustig huis.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. 

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. 

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 27,50 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. 

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Jon in Spanje
Geboortedatum
01-10-2022
Geslacht
man
Soort/kleur
Mix pers
Grootte
normaal
Gezondheid
Goed
Karakter
Lief, zelfstandig, speels
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere katten?
niet teveel
Heeft een andere kat nodig?
Nee
Kan met honden?
Nee, tenzij rustig en gewend aan katten (en ze negeert)
Adoptiekosten
250,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram