Home » Jon

Jon

Jon werd gevonden op een weg in een urbanisatie met weinig huizen in Orihuela. Een buurvrouw uit de buurt ging wandelen en Jon volgde haar de hele weg. Ze dacht dat hij verdwaald was en bracht hem naar het asiel, maar niemand zocht hem.

Jon is een zeer sociale, actieve en zeer speelse kat. Hij houdt ervan om hard te spelen en het spel te domineren. Hij gebruikt zijn mond veel als hij speelt en soms kan hij je per ongeluk pijn doen, maar hij is niet agressief, hij speelt gewoon hard. Hij heeft veel zelfvertrouwen en is een extraverte en nieuwsgierige kat. Hij heeft ook zijn momenten van ontspanning en is erg aanhankelijk, hij krijgt graag aandacht en genegenheid.

Jon geeft de voorkeur aan een huis zonder andere katten, hij is een beetje dominant en houdt niet van delen, maar hij kan met een of twee andere katten leven als ze onderdanig en katvriendelijk zijn.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. 

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. 

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. 

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Jon
Geboortedatum
01-10-2022
Geslacht
man
Soort/kleur
mix, halflang haar
Grootte
normaal
Gezondheid
goed
Karakter
sociaal, actief, speels (en daarmee wat te ruw)
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
nee (speelt te ruw)
Kan met andere katten?
nee
Heeft een andere kat nodig?
Nee
Kan met honden?
nee
Adoptiekosten
200,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram