Home » Johan

Johan

Johan is een ongelofelijk lieve kat. Maar... hij floreert niet in een grote groep. De opvang moest een keer alle katten bij elkaar zetten en hij werd daar bang van. Na een tijd raakte hij bevriend met iedereen, speciaal met Beatle, maar hij kwam niet meer met zijn fostermens knuffelen. Hij en Beatle hebben een rustiger huisje nodig, waar ze met minder katten lekker van hun mens kunnen genieten.

Johan is gered als kitten, omdat iemand hem zo hard in zijn gezicht geschopt had, dat zijn kaak half naar beneden hing. Hij is met metalen delen aan elkaar gezet, maar nog steeds wijkt zijn kaak wat af.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 27,50 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Johan
Geboortedatum
17-08-2021
Geslacht
man
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal
Gezondheid
kaak sluit niet volledig door een schop als kitten
Karakter
lief, sociaal, geen grote groepskat
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere katten?
ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja, Beatle
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram