Home » Jessy is Geadopteerd

Jessy is Geadopteerd

Bio

 Naam   Jessy
 Geboortedatum   17-6-2019
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   klein / normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   knuffelig, speels, rustig
 Land van herkomst   Bulgarije

Jessy is een lieve knuffelkat, ze is speels en ze vind het leuk om spelletjes te spelen met haar mens, en haar broer. Jeremy. Ze is wat rustiger van karakter dan Jeremy. Ze kan een beetje verlegen zijn. De aanwezigheid van haar broer geeft haar zelfvertrouwen.

In de zomer van 2019 werden vier pas geboren kittentjes met de navelstreng nog aan hun lijfjes gevonden in de vuilnisbak op straat. Natuurlijk werden deze kleintjes uit de vuilnisbak gehaald. Twee van deze kittens waren al te ver afgekoeld. Ze overleden. De andere twee gingen mee naar de opvang. Daar werden ze met de fles grootgebracht. Jeremy en Jessy. Ze willen echt samen blijven.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabies, Europees paspoort, test (negatief FIV en FelV), castratie en reis naar Nederland.

Voor Jessy is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €27,16. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Jeremy
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €190,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram