Home » Jessy - 3 is Geadopteerd

Jessy - 3 is Geadopteerd

Jessy is een hummeltje van 2.8 kilo, echt een kleintje. Toen ze gevonden werd was ze schijnzwanger, maar na haar sterilisatie was dat over. Ze is knuffelig, sociaal en speels. Een hele vriendelijke kleine dame. Ze kan prima aan de lijn lopen en ze moet echt drie vier keer per dag naar buiten om even te plassen (voor ons is dat normaal maar in Bulgarije is de tuin vaak de woonplaats van de huisdieren). Ze is echt dol op andere hondjes, ze speelt graag met ze en speelt ook graag met balletjes en kleine speeltjes.

Mensen zagen Jessy komen eten bij de straatkatten, ze was heel bang. In eerste instantie dachten ze dat ze misschien verdwaald was en ze publiceerden een bericht op sociale media. Na tien dagen beseften ze dat ze niet meer op straat kon blijven en dat niemand op zoek was naar haar. Ze was bang en ze belden het asiel om haar te komen halen. In het asiel werd ze gecontroleerd op een chip en er werd gezocht naar haar eigenaar, aangezien ze duidelijk een huisdier is. In het gemeenteasiel met een capaciteit voor 100 honden zitten er nu 200. Een kleine hond als zij heeft geen kans om te overleven. De omstandigheden zijn slecht. De manager vroeg onze rescuer om hulp. Gelukkig is er een voorlopig fostergezin voor haar. Ze is de volgende dag meegenomen naar haar veilige gastgezin. De opvang zorgt goed voor haar,

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Jessy - 3 is Geadopteerd
Geboortedatum
17-09-2020
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
mix
Grootte
klein, 2,8 kg
Gezondheid
goed
Karakter
lief, sociaal, speels
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
ja, er komen kinderen op bezoek
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Ja, niet groter dan ca 25 kg
Kan met katten?
ja
Adoptiekosten
400,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram