Home » Jelly

Jelly

Jelly is een knuffelbol. Hij smelt zodra je hem aait. Hij is dol op kusjes. Hij is een heel lieve jongen. Hij is speels, sociaal en vriendelijk. Hij is Jelly genoemd omdat hij zo zacht is als Jelly. Zijn haar is zachter dan gewoon. Hij is heel, heel erg verwend. Hij kan zeker niet verhuizen als solokat. Hij heeft een kattenvriendje nodig. Hij kan gekoppeld worden of een kattenvriendje meenemen. Hij leeft in het asiel samen met zijn twee zusjes Vega en Venus. Space zit in dezelfde ruimte.
De moeder van Jelly, Josefine, zette haar kittens op de wereld in de garage van de rescuer, in een doos achter de auto. Ze was naar binnen geslopen terwijl haar vriend in de garage aan het werk was. Ze namen de hele familie in de opvang, Jelly is dus nog nooit buiten geweest en niet gewend aan buiten.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. 

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. 

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 27,50 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Jelly
Geboortedatum
19-08-2023
Geslacht
man
Soort/kleur
Mix
Grootte
normaal
Gezondheid
Goed
Karakter
Lief, sociaal, aanhankelijk
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere katten?
Ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram