Home » Jasmine is Geadopteerd

Jasmine is Geadopteerd

Jasmine is een duidelijk husky of een kruising daarvan. Ze leefde in Bulgarije bij een geestelijk zieke man, en toen zijn situatie verergerde is hij naar een geestelijke gezondheidskliniek gegaan. Jasmine werd daarmee op straat gezet en zo belandde ze in het gemeenteasiel. Het hart van onze rescuer ter plaatse brak toen ze al die lieve bijzondere honden in het asiel zag. Jasmine is daar één van. Zodra we een huisje voor haar hebben gevonden zal ze meegenomen worden naar haar kleinschalige opvang. Helaas is het daar te vol om alle dieren die online komen te staan mee te nemen. We hopen dan ook dat we een goed huisje voor haar zoeken, in het gemeenteasiel krijgen ze helaas maar heel beperkte verzorging. Een bak brokken, een bak water en dat is het zo ongeveer. Onze rescuer gaat er zo vaak mogelijk heen om er te helpen, maar ook zij heeft haar baan en eigen dieren. Jasmine is een lief dier, ze verdient een bijzonder plekje.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Jasmine is Geadopteerd
Geboortedatum
16-05-2018
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
mix
Grootte
middenmaat, ca 16 kg
Gezondheid
goed
Karakter
lief, sociaal, mensgericht
Land van herkomst
Bulgarije (6)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Voor reis naar Nederland
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Onbekend
Adoptiekosten
400,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram