Menu Sluiten

Jasjesactie Oost Europa

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Eindresultaat Jasjesactie:
100 jasjes en €700,- zullen naar Ria Alonso gaan. We zullen jullie uiteraard op de hoogte houden over de reis en aankomst van de jasjes. Inmiddels loopt er een nieuwe jasjesactie, we hopen dat jullie nog een keer mee willen doen.

LET OP! ALLE JASJES ZIJN INMIDDELS VERKOCHT. ER KOMT NOG WAT GELD BINNEN, DAT GELD ZULLEN WE OOK TEN GOEDE LATEN KOMEN AAN DE DIEREN IN OOST EUROPA VIA RIA ALONSO. DONEREN MAG DUS NOG STEEDS, WE HEBBEN ALLEEN GEEN JASJES MEER.

HULPACTIE VOOR OOST EUROPA:
In Spanje is het nu koud, maar in Oost Europa is net nog heel veel kouder. De winter is ingezet en de asielen van diverse bevriende organisaties zitten al volop in de sneeuw. En, daarmee de dieren ook. Natuurlijk willen wij hen ook graag helpen. Dat gaan we dan ook doen.

Ria Alonso zet zich al vele jaren in voor dieren in heel veel landen. Zij heeft dan ook diverse contacten. Wij verkopen de jasjes op de foto, maar… we sturen het jasje als je het hebt gekocht niet naar jou toe, we sturen het naar Ria! Zij kan ze op haar beurt dan weer doorsturen naar haar asielen, bijvoorbeeld in Polen.

We hebben 100 jasjes. We verkopen ze voor €7.50 per stuk. Dus, koop jij een jasje? Dan sturen wij het naar haar toe. Daar krijgt ze dan ook nog een geldelijke donatie voor het verzenden bij.

Wat moet je doen:
Doneer €7.50 (of een veelvoud daarvan) naar NL32 ABNA 0857 4555 40 tnv Stichting Zilver, ovv “Jasjesactie”.

Je kunt ons natuurlijk ook tikken:
https://tikkie.me/pay/6ps4uvjh4kramfts1tbl
Vul zelf het bedrag in, wij zorgen ervoor dat de jasjes aankomen.

Wil je wel meedoen, maar kun je geen €7.50 missen? Dan mag je ook een kleiner bedrag overmaken (ook de Tikkie heeft een open bedrag). Wij tellen de losse donaties op en maken daar “hele jasjes” van.

We hopen dat jullie ons heel veel jasjes naar Ria laten sturen en natuurlijk vullen we het een beetje aan met voer en dekens, want het is daar echt bitter koud.

Volg deze actie ook op onze Facebookpagina.