Menu Sluiten

Geef warmte aan honden in Oost Europa

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Er zijn ongeveer 700 jasjes verkocht. Als die jasjes, plus diverse jasjes en andere bruikbare goederen die zijn toegestuurd naar ons kantoor, zijn inmiddels verzonden naar diverse projecten in Oost Europa. Ook doneerden wij via Ria Alonso €1664.75. Dat bedrag vulde de €700,- uit de eerste jasjesactie mooi aan. Er zijn diverse projecten in Oost Europa geholpen. Er werden diverse rekeningen betaald, die te maken hadden met voer, dierenarts of andere strikt noodzakelijke zaken ter verbetering van de leefomstandigheden  van de dieren. De actie blijft doorlopen zolang de jasjesvoorraad strekt, je kunt een jasje aanschaffen via onze webshop.

Het is ijs en ijskoud in Oost Europa. Vele asielen met honderden en honderden honden en helaas kunnen wij ze niet allemaal naar Nederland halen voor een fijn warm mandje. Maar, wat we wel kunnen doen is ze wat warmte toesturen.

Ria Alonso heeft al vele jaren contact met vele asielen over de hele wereld. Deze enorme dierenredder pur sang doet haar uiterste best om ieder dier binnen haar vermogen te helpen. Het leven van ieder dier telt voor haar en ze doet daar dan ook alles voor.

Onlangs startten wij de succesvolle inzameling “Jasjes voor Oost Europa“. Binnen een mum van tijd waren alle jasjes verkocht en we kunnen Ria ook nog eens blij maken met een bedrag van €700,-. Dat bedrag zal ze inzetten voor het vervoer van de jasjes en ze mag de rest besteden aan een project naar keuze.

Kort daarna werden we benaderd door iemand die nog een grote lading jasjes heeft liggen. Een partijhandelaar, dus niet helemaal gratis, maar wel voor heel weinig geld. Dus, natuurlijk gaan wij nog een keer jasjes verkopen voor Oost Europa. Er zitten honderden en honderden honden. Dit keer zijn het niet allemaal dezelfde jasjes, maar ze zijn wel allemaal nieuw.

Hoe werkt het. Je koopt een jasje op afstand, maar je ontvangt het jasje niet zelf. Wij zorgen ervoor dat Ria de jasjes en een geldbedrag per jasje ontvangt. We hebben er dit keer 1000. Dat zijn er natuurlijk een hele hoop, maar vergeet niet dat er in ieder asiel vele honden zitten en dat bijvoorbeeld wassen een hele uitdaging kan zijn. Kortom, we hopen dat onze donateurs ook dit keer weer vele jasjes kopen zodat wij ze aan Ria kunnen doneren.

Per jasje betaal je €5,-. Wij houden de stand bij en zullen regelmatig een update geven op onze website en op Facebook. Wij doneren per €5,- een jasje en een geldbedrag van €2.50. Een klein stukje van het bedrag houden we om onze opvangdieren van te verzorgen en ook voor de administratieve en logistieke kosten die we aan de actie hebben (bank, vervoer, opslag etc.). Help je mee?

Doneer €5,- of een veelvoud daarvan op NL32 ABNA 0857 4555 40 tnv Stichting Zilver ovv “Jasjesactie”. Je kunt ook betalen via Tikkie: https://tikkie.me/pay/5pe7b3f6778f7rjnmb0h. Ieder bedrag is welkom, bij kleinere bedragen tellen we het op en per €5,- gaat er een jasje + €2.50 naar Ria Alonso, die er vervolgens voor gaat zorgen dat de jasjes in de diverse asielen aankomen. En natuurlijk zullen we over een tijdje ook fotos delen van de jasjes, aangekomen in diverse landen.

Stichting Zilver heeft een ANBI status. Je donatie is aftrekbaar.

Op 28-12-2019 komt Ria Alonso de eerste 150 jasjes, voer, dekens en andere spullen halen en vertellen we haar dat ze tot nu toe €825,- op haar bankrekening mag verwachten. De actie loopt zeker nog door, maar hier (KLIK) kun je haar eerste reactie zien. Blijf alsjeblieft jasjes aanschaffen, zodat wij Ria nog een beetje extra kunnen helpen.