Home » Jaqueline

Jaqueline

Jaqueline is gevonden, ze zwief rond in de buurt van het asiel bij het Spaanse stadje Orihuela. Verder weten we niets over haar verleden. Ze is dol op mensen, en extreem aanhankelijk. Ze is rustig in haar kennel en ook daarbuiten. Ze werd gevonden met een oude verwonding, een gescheurde kruisband. Ze is niet geweldig met andere honden. Ze wil liever een mens voor zichzelf. Ze is geweldig met mensen en knuffelt het liefste de hele dag.

Jaqueline in het asiel: Klik hier

Jaqueline in het asiel: Klik hier

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Jaqueline
Geboortedatum
14-04-2014
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
Pointer
Grootte
groot, ca 20-25 kg
Gezondheid
Goud, oudere hond, heeft een gescheurde kruisband gehad
Karakter
Lief, mensgericht, opgewekt
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, Nee
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere honden?
Liever niet
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Waarschijnlijk wel
Adoptiekosten
425,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram