Home » Jaima is Geadopteerd

Jaima is Geadopteerd

Bio

 Naam   Jaima
 Geboortedatum   4-9-2010
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   klein
 Gezondheid   leishmania positief
 Karakter   rustig, lief, sociaal
 Land van herkomst   Spanje

Jaima is een heel rustig hondje. Ze houdt ervan om rustig in haar mandje te liggen, te zonnen en is graag bij de mensen. Ze is erg lief. Ze kan prima opschieten met katten en met andere honden. Ze is niet graag alleen. Jaima loopt goed aan de lijn. In huis gedraagt ze zich heel erg goed. Ze blaft niet, ze is niet lastig. Een zonnetje in huis.

Ze is inmiddels gesteriliseerd. Tijdens de operatie werden er ook aan één kant de rij melkklieren verwijderd omdat ze diverse tumoren bij haar tepels had. Bij de andere rij melkklieren is ook een tumor verwijderd. Dit komt vaak voor als dieren niet gesteriliseerd worden. Verder werden er twee kiezen gereinigd omdat ze daar ontstekingen had. Kortom, het was een zware operatie. Na de operatie mag ze bijkomen in de opvang waar ze het geweldig heeft. Namelijk bij de dierenarts in huis.

Een video van een wandeling met haar opvang familie:

 https://youtu.be/w3J5wplUEUE  

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chip, rabius injectie, Europees paspoort, test (positief in Leishmania), sterilisatie en vlucht naar Nederland.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere honden  ja
 Heeft andere hond nodig   nee
 Kan met katten   ja
 Adoptiekosten   €275,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram