Home » Jade is Geadopteerd

Jade is Geadopteerd

Jade3
Jade4
Jade2
Jade1
Jade7
Jade6
Jade5
Jade
Jade 02
Jade 01
previous arrow
next arrow
Jade3
Jade4
Jade2
Jade1
Jade7
Jade6
Jade5
Jade
Jade 02
Jade 01
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Jade
 Geboortedatum   14-3-2018
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief
 Land van herkomst   Spanje

Jade leefde vredig met haar moeder Jara en haar broertjes Jairo en Jason in een veld. Op een dag begonnen de buren stenen naar ze te gooien, om ze weg te jagen. Dat verstoorde hun gelukkige leventje. Een bijzonder persoon vond ze zo zielig dat ze ze meenam. Ze bracht de katjes naar het asiel.

Jade is een speels, lief en knuffelig pantertje. Ze groeide op in een fosterhuis met vele katjes. Daar woonden ook honden. Ze is dol op mensen en andere katten en honden. Het is een lief, sociaal diertje.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €190,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram