Home » India - 2

India - 2

India is gevonden door een meisje, ze liep door de straten van het Spaanse stadje Orihuela. Ze zag India en het katje ging haar miauwend volgen. Ze dacht dat het diertje misschien verloren was gelopen, op zoek naar huis. Ze bracht haar uiteindelijk naar het asiel, helaas kwam niemand haar zoeken. India is echt een huiskat. Ze is sociaal, met een mooi karakter. Ze is een beetje verlegen. Ze is rustig van karakter. Ze houdt van een omgeving met niet al te veel geluiden en herrie. Ze houdt wel van spelen, maar niet continu. India kan goed overweg met Lilo. Het zou mooi zijn als ze samen mogen verhuizen. India is niet gewend aan het leven met een hond, onze ervaring is dat ze er aan kunnen wennen, maar wel bij honden die netjes omgaan met katten.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. 

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. 

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 27,50 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
India - 2
Geboortedatum
19-05-2022
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
Mix
Grootte
normaal
Gezondheid
Goed
Karakter
Lief, rustig, voorzichtig
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
Kan met kinderen
Ja, mits rustig
Kan met andere katten?
Ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja, Lilo
Kan met honden?
Ja, mits rustig
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram