Home » Huerto is Geadopteerd

Huerto is Geadopteerd

HUERTO 01
HUERTO 02
HUERTO 03
HUERTO 04
HUERTO 05
previous arrow
next arrow
HUERTO 01
HUERTO 02
HUERTO 03
HUERTO 04
HUERTO 05
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Huerto
 Geboortedatum   6-1-2013
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, aanhankelijk
 Land van herkomst   Spanje (2)

Huerto is gevonden in een kattenkolonie. Hij schooide bij de verzorgers van deze gecontroleerde colonie om knuffels een aaitjes. Hij raakte niet gewend aan het leven op straat. Hij lijkt in de steek gelaten te zijn door zijn eigenaar. Hij is één grote brok liefde. Hij houdt van knuffels op zijn hoofd, gezicht, rug, buik. En om te laten zien dat hij dat knuffelen fijn vindt, steekt hij op zijn rug zijn buik voor je omhoog. Het is een heel lief kereltje.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (15 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   190,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram