Menu Sluiten

Homey is Geadopteerd

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Homey
 Geboortedatum   17-8-2020
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, speels, nieuwsgierig
 Land van herkomst   Bulgarije (4)

Homey is een heel lief, knuffelig kereltje. Hij is speels en nieuwsgierig. Zoals we inmiddels gewend zijn is Homey als hummeltje op straat gevonden. Als kittens zo gevonden zijn, zijn ze verhongerd en naar. Hij had “geluk”, het hulpeloze hoopje werd gevonden voor een dierenkliniek en kreeg hulp. Hij was te klein en delicaat en lief om achter te laten in de kliniek of om weer op straat te zetten. De hulp van de opvang werd ingeschakeld. Inmiddels is het ventje klaar voor de reis en een huisje in Nederland.

Lees deze pagina over ons kittenbeleid.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   nee, zie ons kittenbeleid
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   190,-