Home » Hilda is Geadopteerd

Hilda is Geadopteerd

Hilda is gevonden in het stadje Orihuela. Daar liep ze te miauwen. Ze had een wond op haar rug, het leek of ze door een ander dier gebeten was. Ze liet zichzelf gemakkelijk pakken. En ze begon direct enorm te spinnen in de handen van de verzorgers. Hilda is een heel sociaal diertje. Ze is outgoing van karakter en ze is heel nieuwsgierig en actief. Ze is speels en houdt ervan je te achtervolgen. Waar je ook gaat, ze loopt achter je aan en kletst gezellig tegen je. Als je haar negeert kletst ze ook graag een beetje met je. Het is een gezellige kletskous. Ze is heel communicatief. Ze is erg afhankelijk van mensen. Hilda heeft een onderdanig karakter, ze kan ongelofelijk goed overweg met katten, vooral met de jonge dieren als die ook vriendelijk zijn. Ze wordt een beetje nerveus van honden, maar ze kan er wel aan wennen. Het zou een heel geschikte familiepoes kunnen zijn of een gezelschapsmaatje.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Hilda is Geadopteerd
Geboortedatum
01-03-2023
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal
Gezondheid
goed
Karakter
extreem lief, sociaal en aanhankelijk
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
ja
Kan met andere katten?
ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja
Kan met honden?
ja, mits rustig en gewend aan katten
Adoptiekosten
200,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram